keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Kiikarissa uusia kohteita! Billieblush ja Leopold & Livia

Reilun vuoden aikana on lanseerattu muutamia erittäin kiinnostavia uusia lastenvaatemerkkejä. Ranskalainen Billieblush on yksi kiinnostavimpia Suomeenkin myyntiin tulleista tuotemerkeistä. Merkkiä valmistaa CWF (Children Worldwide Fashion) - ryhmä, johon  kuuluu mm. laatumerkkejä kuten Chloé, Burberry, DKNY, Little Marc Jacobs, Timberland ja Boss. 



Billieblushin vaatteet ja asusteet ovat trendikkäitä ja hienostuneita, sekä täynnä mielenkiintoisia ja tyttömäisiä yksityiskohtia: on mm. kimalletta ja paljetteja, rusetteja, tylliä ja tekoturkista. Aivan täydellisiä kappaleita, joita on helppo yhdistää muihin merkkeihin! Mallistoa myy muutamakin suomalainen nettikauppa mutta livenä näitä pääsee ihailemaan esimerkiksi Helsingissä Little Copenhagenissa (Museokatu 36). 








Toinen tuore merkki, jota olemme koko vuoden seuranneet ja ihailleet erittäin kiihkeästi, on ruotsalainen Leopold & Livia (http://www.leopoldandlivia.com/). Vaatteet ovat moderneja mutta ajattomia ja hyvin tyttömäisiä. Niiden selkeät, elegantit linjat sekä materiaalit luovat ylellisyyden tuntua. Leopold & Liviaa myydään Euroopassa toistaiseksi Ruotsissa, Norjassa, Englannissa, Saksassa, Kreikassa, Tanskassa ja Belgiassa. Tällä hetkellä meidän lähin jälleenmyyjämme lienee ByEngberg Store, Tukholman Östermalmilla (Nybrogatan 72). Tällä liikkeellä onkin tuotemerkin eksklusiivinen jälleenmyyntioikeus Tukholmassa. Kevään 2014 malliston pressitilaisuus on lukemamme mukaan tänään 16.10., toivotaan, että pian saadaan uutta ihailtavaa! Muutamia kuvia onkin jo ollut nähtävillä L&L:n omilla sivuilla.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti