perjantai 29. toukokuuta 2015

Matkalaukkuun

Loma alkoi! Kohteessa on 25-30 astetta lämpöä ja matkalaukkuihin sujahti sen mukaista vaatetusta. Meidän "semisamistelu" näkyy tietysti tyttöjen lomavaatetuksessakin, tässä muutama kuva reissuun valikoituneista vaatteista. Ensimmäisenä tietysti mintunvihreää:
Tietysti myös perusmeininkiä, tummansinistä ja valkoista:
Vaaleansinistä:
Kasoittain roosaa ja vaaleanpunaista, josta tässä pieni osa:
Ja ennenkaikkea paljon valkoista, aivan paras ja kaunein väri helteille!
Mukaan pääsi tietysti myös shortseja, pari tylliä ja hieman juhlavampaakin mekkoa. Yritetään ehtiä ottaa edes jonkin verran kuvia loman aikana! :) Blogi varmasti hieman hiljenee mutta pian taas luvassa lisää vaatehömpötyksiä. Mukavaa kesää kaikille!





lauantai 23. toukokuuta 2015

Kenkäkaapilla

Kesällä kopsutellaan kivoilla remmikengillä. Sandaaleja ostetaan yleensä vain yhdet jokaiselle lapselle, sillä niitä meidän tulee käytettyä paljon vähemmän kuin hieman umpinaisempia kenkiä, joihin ei pikkukivet pääse pyörimään. Tässä pieni kurkistus meidän tyttöjen kesäkenkäkaappiin. Pienemmälle on tietysti useita pareja, sillä isomman kengät säilyvät usein seuraavankin käyttöön. Ballerinoja meillä on monet ja niitä pidetään myös juhlissa. Lenkkareita on myös useammat, omansa päiväkotikäyttöön ja sitten myös hieman siistimmät versiot "city-käyttöön". Bundgaardin tähtilenkkarit ovatkin juuri tällä hetkellä käytössä.
Remmikengät/Next
Mekko/Ebbe
Rusettikengät/ Next
Tyllimekko/Lindex (SS14)
Sandaalit/Skopunkten
Laukku/KappAhl
Farkkumekko/POMPdeLUX (AW12)


keskiviikko 20. toukokuuta 2015

MINI A TURE AW15: sneak peek

Tulevan syksyn mallistoja on kiinnostavaa katsella vaikka kesäkään ei ole kunnolla vielä alkanut. Tässä pieni sneak peek laadukkaan tanskalaisen merkin, Mini A Turen syksyyn ja talveen. Kauniita murrettuja sävyjä, ihania neuleita, juhlavaatteita ja toppaa on taas tulossa!



perjantai 15. toukokuuta 2015

Muutama kuva vapaapäiviltä

Ihania nämä tiheään tulevat pyhät kun arki on juuri nyt niin hurjan hektistä. Tässä alkaa tosiaankin olla kesäloman tarpeessa! Kuikakohan monta kertaa tämän vielä ehdinkään toteamaan...Nyt pari kuvaa Äitienpäivänvietosta sekä Helatorstailta.
Pieni tyttö:
pipo ja takki/H&M
kaulaliina/Tommy Hilfiger
tunika/Gap
tyllihame ja leggingsit/POMPdeLUX
kengät/Next

Iso tyttö:
pipo/Papu design
takki/Reima
mekko/Zara
tyllihame/Wheat
sukkahousut/H&M
kengät/Next


maanantai 11. toukokuuta 2015

Siskot

Käytiin vappuna pyörähtämässä tuulisella Haminan torilla ja piti kuviin taltioida nuo suloiset siskokset samistelu asuissaan. Nuo persikkaiset picot on kyllä niin ihanat!
Tuon pienen neidin kun päästi vaunuista vapaaksi niin ilo oli ylimmillään. Oli kiva juoksennella pitkin toria siskon ja veikan kanssa. 
Tyttöjen asut
Takki Mini Rodini
Asusteet itse tehty
Farkut Lindex
Kengät Bisgaard/Pikkujalat

Aurinkoista viikon alkua!

Siina

torstai 7. toukokuuta 2015

Rannalle

Kesä & loma lähestyvät ja uimapukuja on nyt takuulla riittävästi pari kertaa päivässä tapahtuvaa pulikoimista varten. Me taidetaan kaikki rakastaa ihan hurjana merta ja lapset viihtyvät myös helposti tunteja (aina niin jääkylmissä) uima-altaissa. Muutama viime vuotisista uikkareista mahtuu vielä ja pari uutta on ostettu tämän kesän mallistoista. Väreinä on sekä hempeää pastellia että kirkkaampaa turkoosia.
Yksiväriset uimapuvut ja turkoosisävyinen aurinkohattu on ostettu Nextiltä tänä keväänä. Vaalea perhosuikkari ja hattu ovat samasta paikasta mutta viime vuoden mallistoa. Keltainen uimapuku on POMPdeLUXin SS14 -mallistoa. Nuo niskan ja korvat peittävät "legioonalaishatut" ovat kyllä todella käteviä, niiden kanssa voi mennä uimaankin ja lippa varjostaa hyvin kasvoja. Molemmilla on käytössä koko 3-6v, vaikka paremmin hattu istuu 5-6-vuotiaan päähän.
Nextiltä ovat myös meidän edulliset rantakengät. Näitä on taas tänä keväänä vaikka missä väreissä ja tytöt saivat itse valita mieluiset. Toinen halusi kimalletta ja toinen sateenkaaren värejä. Tai itseasiassa kenkien saavuttua molemmat halusivat sateenkaaren värejä. Pienen tytön mieli on ailahtelevainen. ;) 
Ihanaa kesän odotusta! Nyt toivotaan että ilmat alkavat oikeasti lämpenemään täällä Suomessakin!

lauantai 2. toukokuuta 2015

Billieblush & Billybandit: tulossa

Hyvää toukokuuta kaikille! Kuvamateriaalia syksyn uutuuksista tulee kokoajan lisää ja mikäs sen mukavampaa sadepäivän puuhaa kuin tulevien mallistojen selailu! Tässä pieni vilkaisu ranskalaisiin "sisaruksiin". Billieblush tarjoaa kauniita ja näyttäviä vaatteita tytöille ja Billybandit vastaavasti rokkihenkistä poikien muotia. Billieblushin syysväreinä tullaan näkemään mm. luonnonvalkoista, korallia, tummansinistä, persikkaa, pinkkiä ja mintunvihreää.
Myös poikien Billybandit-mallisto pitää sisällään kiinnostavia uutuuksia: makeita kuoseja ja väreinä mm. harmaata, keltaista ja petroolia.